Video shokuese, edukatorja e gjuan me karrige vajzën pastaj e rrëzon për tokë

Një video shokuese e ka publikuar ‘Dailymail’ ku shihen pamje të tmerrshme se si një edukatore sillet me fëmijët në kopsht.

Kjo ka shkaktuar zemërim të madh në Kinë, aty ku edhe ka ndodhur ngjarja.

Video shfaq mësuesen duke e kthyer fëmijën në vendin e saj pasi vajza është parë duke biseduar me shokët e saj në një tavolinë tjetër.

Duket se edukatorja po përpiqej të ndëshkonte vajzën pasi ajo nuk u kthye në selinë e saj të caktuar duke e gjuajtur fillimisht me karrige dhe pastaj duke e rrëzuar në tokë.

SHPËRNDAJE