VIDEO/ Tiranë 1998: Koha kur të gjithë ishin të çmendur

Vitet 1997/98 ishin një çmenduri kolektive në Shqipëri, çka quan në shkatërrimin e shtetit.

Në këtë video të vitit 1998 shihet më së miri kjo çmeduri ku dy grupe nga partitë PD dhe PS, përplasen mes veti.

Gjithëçka filloi gjatë një tubimit elektoral të Partisë Demokratike në sallën e sportit, aty ishin të pranishem Azem Hajdari, përballë një turme militantësht të çmendur, ndërsa jashtë objketit ishin mbledhur një grup tjetër militantësh të çmendur nga Partia Socialiste, që po kërkonin përplasje fizike me militantët e PD-së.

Këto janë pamje tragjiko-komike:

SHPËRNDAJE