Vija të kuqe me LDK’në: Albin Kurti tregon se a do të bënte prapë koalicion me Isa Mustafën

Kryeministrit në detyrë Albin Kurti ka thënë se Vetëvendosja nuk i ka vënë vija të kuqe LDK’së, por partia e Isa Mustafës ka zgjedhur anën e saj

Kurti tha se se lidershipi i Lidhjes Demokratike të Kosovës kaloi në anën tjetër.

“Ne nuk iu kemi vënë vijë të kuqe LDK-së, por lidershipi i kësaj partie kaloi këtë vijë të kuqe dhe kaloi në anën tjetër”, ka thënë Kurti në RTSH.

Ai gjithashtu, ka thënë se partia që ai drejton në zgjedhjet e ardhshme duhet të dalë ‘më shumë se e para’, duke kërkuar kështu që të arrijë të fitojë më shumë se gjysmën e vendeve në Kuvend, në mënyrë që të mos ketë koalicion qeverisës sikur në rastin e fundit me LDK’në

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE