Vikendi që mund t’iu bëjë me para, sot mund t’i fitoni 540 euro me këto ndeshje

Sot luhen disa ndeshjet në kampionatet kryesore ndërsa bookmekersat kanë bërë parashikimet e tyre për ditën e sotme.

Ndeshjet e parashikuar kanë arritur koeficientin në 54,që nëse e luani tiketën me 10 euro mund t’i fitoni 540 euro.

Kujdes: Në baste asgjë nuk është e sigurt, ndaj ne japim vetëm parashikimet e bëra nga bookmekersat britanike.(Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë)

SHPËRNDAJE