Vizita e parë e komandantit të NATO-s në Kosovën e lirë dhe takimi me Rugovën dhe Thaçin

Vetëm pak ditë, pasi forcat e NATO-s, bombarduan Serbinë, kishte ardhur për vizitë në Kosovë, komandanti suprem i forcës euroatlantike, Wesley Clark’s.

Ai në këtë vizitë ishte takuar në atë kohë me presidentin e Kosovës, Ibrahim Rugova dhe udhëheqësin politik të UÇK-së, Hashim Thaçi.

Clark’s, kishte vizituar qytetin e Prizrenit.

Në atë vizitë, kosovarët kishin uruar mirëseardhje të ngrohtë për Komandantin e Përgjithshëm të NATO-s.

Kurse, Clarck’s në 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës, është duke qëndruar sot në Prishtinë.

Ai së bashku me personalitetet më evinente të çlirimit të Kosoëvs, do të marrin pjesë në shënimin e 20 vjetorit të kësaj date të rëndësishme për kosovarët.

SHPËRNDAJE