Vjen një lajm për liberalizimin e vizave

Ministri i Jashtëm i Shqipërisë Gent Cakaj, po merr pjesë në mbledhjen e ministrave të Jashtëm të Vishegradit dhe Ballkanit Perëndimor.

Cakaj tha se edhe njëherë u përsërit mbështetja e V4 për perspektivën evropiane të Ballkanit Perëndimor.

I pari i diplomacisë shqiptare në Pragë ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën.

Ai theksoi se çdo vonesë është e padrejtë.

SHPËRNDAJE