Volljakë, 2 vjeçari kërkon mjekim urgjent (VIDEO)

Një fëmijë 2 vjeç, është gati ta humb krejt shikimin, njofton Klan Kosova.

Ai përveç që nuk sheh me një sy, që nga lindja, i rrezikohet edhe tjetri.

Prandaj, duhet urgjentisht që të operohet. Por, familja nuk i ka të hollat e nevojshme.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Kronikën me detaje e ka përgatitur Mejreme Gashi.

Shikoni videon:

SHPËRNDAJE