Votat për Demarkacionin: Çka nxori nga ky zarf Kadri Veseli?

Në seancën e jashtëzakonshme të demarkacionit, derisa deputetë merrnin fjalë, kryeparlamentari Veseli pranoi një zarf.

Deri tani, kanë folur shumica e përfaqësuesve të Grupeve Parlamentare, prej tyre: Vetëvendosje dhe Grupi i Pavarur i Deputetëve kanë thënë se nuk do të votojnë demarkacionin.

Në një moment shihet kryeparlamentari Kadri Veseli me një zarf në dorë. Me gjasë, në zarf mund ta ketë pasur listën e deputetëve të cilët kanë kërkuar fjalën

Ndëkaq, ka kohë deri te momenti i votimit të kësaj marrëveshje, kjo pasi të gjithë deputetë kanë drejtën e fjalës para votimit.

SHPËRNDAJE