Vreshtarët i pengon importimi i rrushit (VIDEO)

Shpesh e vetmja zgjidhje e vreshtarëve  është shitja në rrugë. Por ka prej tyre që nuk dërgojnë rrush në ndonjë pikë grumbulluese por atë që e kultivojnë e shesin për tryezat e qytetarëve.

Sivjet rrushi i Rahovecit nuk ishte i vetmi në tregun e Kosovës, njofton Klan Kosova.

Duke parë mungesat në rendiment që shkaktoi moti i ligë u importua nga Maqedonia për të përmbushur nevojat në treg.

Por që ka vreshtarë kosovarë që  kanë rrush që s`u është shitur dhe shumë më kualitet se të importuarit.

Kronikën e gazetares Arjeta Dragaj me më shumë detaje e gjeni më poshtë:

SHPËRNDAJE