Vuçiqi flet për ushtrinë e Kosovës: Kjo na dërgon në katastrofë

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq ka thënë se formimi Ushtrisë së Kosovës do të dërgoi në katastrofë.

Vuçiq ka thënë se për të është lajmi kryesor që “dikush dëshiron ta rrëmbejë Mitrovicë veriore dhe me këtë rast bëhen se nuk kuptojnë për çfarë bëhet”, por është edhe deklarata e Kadri Veselit se Ushtria e Kosovës do të formohet deri në gjysmën e dhjetorit.

“Kjo ngadalë, por sigurisht na dërgon në katastrofë”, ka thënë Vuçiq, përcjell “blic” i Beogradit:

“I lusim njerëzit në Evropë dhe në botë të kuptojnë, edhe pse di se i kanë problemet e veta, çfarë problemesh do të krijohen nëse dikush nuk merret me këtë. Këtë e them i pa fije humori dhe i brengosur”, por jo i frikësuar”, ka thënë Vuçiqi.

SHPËRNDAJE