Zbulohet: Fotografia e Trumpit me lopë nuk është në Kosovë, ja në cilin vend është bërë

Sot në disa portale është botuar një lajm i rrem për një mural në fshatin Lupç të Poshtëm të Podujevës, ku mund të shihet presidenti amerikan Donald Trump pranë kokës së një lope.

Por, në fakt ky moral është realizuar në fshatin Staro Zhelezare, në Bullgari, si pjesë e një festivali të grafiteve murale.

Përveq presidentit Trump, murale të tilla janë bër edhe për Kancelarene Gjermanisë, Anglea Merkel, presidentit rus Putin. Muralet e jashtme në muret e shtëpive në fshatin Staro Zhelezare shfaqin njerëz lokalë së bashku me figura të njohura nga botët e politikës dhe fesë.

Mural depicting US President Donald Trump, Chancellor of Germany, Anglea Merkel along with local resident Krustyo Tonev is seen on a wall as part of Mural Festival in the village of Staro Zhelezare, Bulgaria, Wednesday 26 July 2017. Outdoor murals on the walls of houses in the village of Staro Zhelezare feature local people alongside well known figures from the worlds of politics and religion. (Photo by Valentina Petrova/NurPhoto via Getty Images)

Murals depicting US President Donald Trump, Chancellor of Germany, Anglea Merkel and French President Emmanuel Macron, right, are seen on a wall as part of Mural Festival in the village of Staro Zhelezare, Bulgaria, Wednesday 26 July 2017. Outdoor murals on the walls of houses in the village of Staro Zhelezare feature local people alongside well known figures from the worlds of politics and religion. (Photo by Valentina Petrova/NurPhoto via Getty Images)
Mural depicting Russian President Vladimir Putin holding a gun is seen on a wall as part of Mural Festival in the village of Staro Zhelezare, Bulgaria, Wednesday 26 July 2017. Outdoor murals on the walls of houses in the village of Staro Zhelezare feature local people alongside well known figures from the worlds of politics and religion. (Photo by Valentina Petrova/NurPhoto via Getty Images)
SHPËRNDAJE