Zbuloni çfarë i çmend meshkujt sot

Ne e dimë: burrat dhe gratë kanë pikëpamje shumë të ndryshme për marrëdhënien e çiftit dhe madje edhe për seksin. Jeta intime është një temë themelore për marrëdhënien, por nganjëherë është e vështirë për të hyrë në trurin e meshkujve për të kuptuar se çfarë duan djemtë.

Le të lëmë frikën, pengesat dhe censurat dhe le të shkojmë: sekreti i vërtetë është vetëm ai, të përpiqemi të ndiejmë tjetrin dhe të sigurohemi që çdo takim është një moment komunikimi i jashtëzakonshëm.

Për një verë me super pasion dritare.net sjellë disa gjëra që zotërinjtë do të donin poshtë çarçafëve.

Mirupafshim: në dhomën e gjumit nuk ka asnjë kufizim për imagjinatën, thjesht gjeni anën më seksi të gjërave.

Ne duhet ta transformojmë jetën e përditshme në një rast të veçantë: edhe gatimi ose larja e enëve mund të bëhet jashtëzakonisht erotike me masat e duhura.

Sidomos në çiftet që kanë kohë të gjatë bashkë është më e lehtë të bien në rutinë: tani është koha për një ndryshim.

Meshkujt i japin shumë rëndësi shikimit. Prandaj, për ta, të shohin njëri-tjetrin duke bërë dashuri, është thelbësore për t’u ngacmuar dhe për të përjetuar plotësisht përvojën e një marrëdhënieje. Ne gratë, nga ana tjetër, ne jemi shpesh më puritane, kemi frikë për celulitin tonë dhe kilet e vëna gjatë dimrit, për të mos përmendur se lakuriqësi është shpesh një burim shqetësimi për çështjet e edukimit.

Vetëm për sytë tuaj: Ne duhet ta befasojmë atë duke improvizuar një striptiz në shtëpi: ndërkohë që ai do të ulet në mënyrë të qetë në një kolltuk, mund t’i heqim një nga një rrobat tona derisa të arrijmë aty ku duam. Përfundimi? Shtrati ose divan, nuk ka rëndësi: me siguri do të jetë një takim me një shkallë të lartë pasioni.

Duhet patjetër faza parapërgatitore, nëse mundoheni ta eliminonin dijeni që po bëni gabim serioz. Sepse puthjet, përkëdheljet dhe masazhet janë tepër emocionuese edhe për ne. Përkëdheljet e ndryshme na kthejnë në ndjenjat e thella krijojnë një ndjeshmëri më të lartë. Në vend të një filmi të zakonshëm televiziv, le të përkushtohemi tek partneri që propozon një masazh relaksues: dritat të ulëta, qirinj dhe vaji i parfumuar i naftës do të jetë i përsosur si një prolog për një natë erotike. Sugjerimi: ne lëmë pas dore zona si kyçin e këmbës, kofshën e brendshme dhe gjurin; ato shpesh neglizhohen, por janë jashtëzakonisht të ndjeshme dhe erogjene. Provojini dhe na thoni.

SHPËRNDAJE