Zbuloni lagjen ku jeton Bill Gates dhe Jeff Bezos, quhet Medine

Jeff Bezos dhe Bill Gates janë dy nga njerëzit më të pasur në botë.

Deri këtu nuk ka asgjë të çuditshme. Por, interesant është fakti që të dy jetojnë në të njëjtën qytezë prej 3000 banorësh, më pak se 1 km larg njëri-tjetrit.

Qyteza ku kanë zgjedhur të jetojnë quhet Medina, shumë pranë Siatëllit.