Zemaj në aksion me policinë dhe inspektoratin, kontrollojnë lokalet e kryeqytetit

Institucionet e Kosovës kanë ndërmarr sonte një aksion të gjerë në kryeqytet për largim të qytetarëve nga kafiterite ku ka pasur grumbuj njerzish.

Në shumë lokale janë larguar tërësisht qytetaret pasi që nuk kanë zbatuar rekomandimet e vendosura nga organet gjegjëse për të parandaluar përhapjen e virusit COVID-19.

Bashkë me zyrtaret policor dhe inspektoratin është parë në terren edhe ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj.