Zemaj thotë se nga e hëna qytetarët që hyjnë në Kosovë nga Shqipëria nuk do të vetizolohen

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, në konferencë për media kan shpalosur vendimet e reja rreth Covid-19.

Zemaj ka thënë se situata është e menaxhueshme ndonëse ka rritje të lehtë të të infektuarve.

“Virusi akoma është aktiv por kërkon kujdes dhe zbatim të rekomandimeve të IKSHPK-së dhe Ministrisë.

Pas analizës së bërë me hapjen e kufijëve IKSHPK rekmdandon: kontrollin e detajuar shëndetësor për qytetarët që hyjnë në Kosovë dhe adresën e tyre, kontrollimi do të kryhet për temepraturën dhe shenjat që përkojnë me Covid-19.

Qytetarët që hyjnë nga dita 8 qershor në Kosovë nuk do ti nënshtorhen vetizolimit për 7 ditë”, tha ai.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE