Ziadin Sela: Ja kush fshehet pas rrahjes time te 27 Prillit

Ziadin Sela foli edhe rreth incidentit qe i kishte ndodhur atij me datën 27 Prill ne Kuvendin e Maqedonisë dhe tregoi se kush fshihet pas saj.

Shikoni momentin../InfoKosova/

SHPËRNDAJE