​Policia në terren për respektimin e masave anti COVID

Policia e Kosovës me njësitet e saja po vazhdon angazhimet në terren, në përpjekje për parandalimin e përhapjes së pandemisë.

“Përmes respektimit të masave, mbajtjes së higjienës, mbajtjes së distancës fizike dhe bartjes së maskës, ndikojmë së bashku në parandalim të përhapjes së pandemisë”, thuhet në një postim të policisë në rrjetet sociale.