45 vjeçarja që duket si çikë e re në bikine

Emma Willis (45) është dukur e jashtëzakonshme derisa ka treguar format e saj seksi në një fotosesion për koleksionin e ri të “Next”

Emma Ëillis është dukur e jashtëzakonshme në këtë fotosesion si modele

Edhe pse 45 vjeçare, prezantuesja ka treguar të pasmet dhe stilin e saj duke bërë që ajo të këtë një paraqitje si një qikë e re.

Në shikim të parë, askush nuk do ta besonte se ajo ka kaq shumë vjet.