A është kjo kënga më mallëngjyese që e këni dëgjuar ndonjëherë, bamirësi i madh me të birin

Të gjithë e njohin njërin nga bamirësin më të madh që kanë njohur ndonjëherë shqiptarët e ai padyshim është Halil Kastrati

Ai vazhdon të mbetet lider sa I përket bamirësisë ndaj popullit, duke dhuruar banesa dhe shtëpi për skamnorët e sidomos për jetimët.

Së fundi ai ka treguar se ka pasur disa probleme shëndetësore të djalit të tij, Uvejsit, me crast kohë më parë ai I ka kushtuar edhe një këngë mallëngjyese.

Kjo këngë vazhdon të pëlqehet nga opinioni dhe mbart një mesazh prekës./Botapress/BM/

Ju ftojmë të dëgjoni një pjesë të saj: