A ju kujtohet Mirsa? Ja sa shumë ka ndryshuar ajo

Dikur ishte ndër këngëtaret më të dashura.

Ajo që një kohë të gjatë nuk është aktive në skenën muzikore, dukë i dhënë rëndësi dhe përkushtim anës familjare.

Mirëpo, aktivitetin për ndjekësit e saj Mirsa nuk e ndal. Kohë pas kohë ndan momente të ndryshme e shoqëruar me personat më të rëndësishëm.

Së fundmi, ajo rifreskoi Instagramin me një imazh të saj, ku duket e thjeshtë dhe mjaft e ëmbël, por merr vëmendje trashësia në fytyrën e saj.