Agim Bahtiri: Me minatorët, me krenarin e kombit!

Kryetari i Komunës së Mitrovicës Agim Bahtiri vizitoi sërish minatorët e Trepçës të cilët kanë filluar një grevë tash e disa ditë me kërkesa për përmirësimin e gjendjes së tyre, shkruan Veriu.info.

Kryetari Bahtiri ka shprehur përkrahjen e parezervë për ta dhe solidarizimin me gjendjen e tyre që siç thotë ai lodhjen dhe plogështinë e madhe nga puna e rëndë e cila konsiston në sakrifica për familje dhe shtet.

Kujtojmë se kjo nuk është vizita e parë e kryetarit Bahtiri pasi që ai në vazhdimës i ka mbështetur minatorët dhe i ka vizituar shumë herë.

Ai ka kërkuar që të gjithë të jemi më minatorët që siç i quan ai luanët e nëntokës duke premtuar lobim për kërkesat e tyre me plot vullnet dhe shpresë./VERIU.INFO/

Ky është postimi i plot i Kryetarit Agim Bahtiri pas vizitës që pati në minierën e Trepçës