Aksident tragjik, vdes këngëtarja e njohur e vendit (Foto)

Ka vdekur në moshë të re në mënyrë tragjike ikona dhe këngëtarja sa e njohur aq edhe e dashur e publikut. Ajo vdiq pas një aksidenti tragjik që pati derisa ishte në një udhëtim.

Denisa është këngëtarja 28-vjeçare, e cila u nda nga jeta për shkak të një aksidenti tragjik i cili ndodhi.

Ajo para aksidentit luftoi për një kohë të gjatë me kancerin.(Shiko ⬇⬇⬇)

Një artiste e re në moshë me origjinë nga Rumania, e njohur gjerësisht në vendet e Ballkanit, e madje disa prej këngëtarëve shqiptarë ishin miq të saj të mirë.

Denisa Jungle, emri i tij i vërtetë Denisa Emilia Raducu, u lind më 13 dhjetor, 1989 në Dragasani, Valcea. Denisa është rritur në një familje muzikantësh nga i ati dhe muzika ishte pjesë e jetës së saj që nga fëmijëria e hershme.