Anita Haradinaj: Titulli më me nder që e mbaj është “Nusja e Komandantit”

Anita Muçaj-Haradinaj ka treguar se si Ramush Haradinaj i ka treguar asaj histori të ndryshme të kohës së luftës.

“Më ka treguar shumë histori të luftës, edhe pse familja e Ramushit është prekur shumë nga lufta, por prapë më ka treguar momente të mira që ka pasur në atë kohë.”

Ajo tha se nuk ka menduar asnjëherë që të jetë ‘Nusja e Komandantit’, raporton Gazeta Express.

“Në atë kohë kam qenë në shkollë në Shqipëri, 16 vjeçe kur kanë filluar trazirat e luftës, dhe nuk është se e kam menduar ndonjëherë që të jem nusja e komandantit dhe që do të përfshihem në luftë, por titullin më me nderë që e mbaj është “Nusja e Komandantit””.

Anita ka folur lidhur me atë se si është të jesh gruaja e një politikani.

”Ka qenë e vështir, duke pas parasysh të gjitha proceset që ka kaluar Ramushi dhe detyrimisht edhe unë në krahë te Ramushit”.