Arjan Çani flet për sëmundjen e tij, ja pse nuk pranon të kurohet

Përformanca e nxehtë e Flaka Krelanit si Beyonce në spektaklin YFSF dhe balerinëve të Tv Klan ka nxjerr një “sekret” të anëtarit të jurisë, Arian Çanit.

Menjëherë pas minutave shpërthyese së këngëtares, Çani ka marrë fjalën dhe ka kërkuar në një farë mënyrë ndjesë, pasi vëmendja e tij ishte e përqëndruar dikur tjetër dhe jo tek Flaka. Kjo pasi këmbët e balerinave e kishin “sëmurë”.

Deklaratën e gazetarit, Alketa e ka menaxhuar me shumë humor duke thënë se edhe produksioni është duke gjetur kurën për ta “shëruar” nga kjo “sëmundje”

“Alketa, jam mirë! Nuk dua të shërohem!”- është shprehur Çani duke shkaktuar të qeshura në sallë.