Befason Armend Muja, ky ishte parashikimi 100% i saktë i rezultatit në ndeshjen me Çekinë! (Pamje)

johësi i çështjeve politike dhe realizuesi i disa sondazheve zgjedhore, Armend Muja ka arritur të qëlloi rezultatin e ndeshjes ndërmjet Çekisë dhe Kosovës.

Në një komunikim privat me drejtorin e informacionit në RTV Dukagjinit, Fidan Rama, Muja kishte deklaruar se 60% janë shancat që ndeshja ndërmjet Çekisë dhe Kosovës të përfundoj 2 me 1, kështu duke minimizuar gjasat për barazim në 30% dhe 10% për fitore.

“Z.Muja edhe me i saktë se në zgjedhje”, ka deklaruar Rama, sipër një fotografie të ndarë nga biseda me Mujën në Messenger.