Burri im tregon se çfarë dëshiron në shtrat, por kur i tregoj për nevojat e mia ai mërzitet

Kur bëhet fjalë për nevojat e tij në shtrat, burri im sugjeron gjërat që i dëshiron.

Ai thotë: “Bëni këtë, në këtë mënyrë, bëjeni atë apo visheni këtë ose atë gjë”. Është sikur më u rdhëron diçka që nuk dua. Megjithatë, ai mërzitet kur them se çfarë unë kam nevojë.

Ne kemi qenë të martuar për 35 vjet dhe e dua atë, por jo seksualisht.

Ai është i vetmi partner seksual që kam pasur. Ai është ende mirë seksualisht, kështu që ne kemi marrëdhënie seksuale tre herë në javë. Por nuk ndahem e kënaqur kur e bëj.

Përgjigja: Është koha që të vendosni veten në fillim. Mos pranoni shaka ose seks pa dashuri më.

Ai nuk do të pëlqej ndryshimin, por ju duhet të tregoni atij se ju meritoni më mirë.