“Çfarë mbjellë, atë do ta korrësh” – Gazi i Vetëvendosjes

Deputetë të Lëvizjes “Vetëvendosje” shumë seanca kishin penguar të mbaheshin në kohën e qeverisjes së Isa Mustafës.

Tema e demarkacionit kishin shtyrë përfaqësuesit e partisë së Albin Kurtit që të gjuanin gaz lotsjellës në korridore dhe sallën e Kuvendit.

Mirëpo, VV-së gazi i është përdorur edhe një takim të strukturave të saja në degën e qytetit të Ferizajt.

Thënia e urë popullore; “Çfarë të mbjellës do të korrësh”.