Çfarë po ndodh? Policia gjen dy persona të vdekur

Policia e Kosovës në raportin e saj 24 orësh ka raportuar se ka gjetur dy persona të vdekur, njëri në Graqanicë dhe tjetri në Prizren.

Derisa në Graqanicë vëllai ka raportuar për vdekjen e vëllait të tij, në Prizren vetëm është raportuar për vdekjen e një personi pa treguar se nga kush është gjetur.

Tutje policia njofton se trupat e pajetë të viktimave janë dërguar në Institutit e Mjekësisë Ligjore për obduksion.