Dardan Molliqaj mbjell flokët, kjo është pamja e tij e re

Kryetari i Partisë Socialdemokrate, Dardan Molliqaj, ka bërë një ndërhyrje estetike gjatë kohëve të fundit.

Kreu i PSD’së, në fotot e mëposhtme shihet qartazi se ka mbjell flokët.

Më poshtë gjithashtu ju sjellim disa fotografi tjera para se Molliqaj të kryente këtë ndërhyrje estetike.

Molliqaj në skenën politike përfaqëson Partinë Secialdemokrate, parti kjo e themeluar pasi Molliqaj dhe disa politikanë tjerë brenda Vetëvendosjes u revoltuan dhe themeluan parti të re.