Edhe një tjetër super maturante e bukur

Mbrëmja e maturës është njëra ndër ngjarjet më të veçanta për secilin nxënës.

Veshja dhe mënyra se si do të duken atë mbrëmjë është dilema më e madhe e këtyre të rinjëve.

Maturantja e cila kishte shumë stil, dhe ishte shumë e bukur ishte edhe Erëza Murati e cila dukej shumë e bukur në Mbrëmje të Matures.

Eërza ishte Maturante nga shkolla “Don Bosko”

Ja dhe disa fotografi të saj