Ekipi i Finlandës duartrokiti atë të Danimarkës pas rikthimit në fushë

Ka vazhduar ndeshja mes Danimarkës dhe Finlandës, e cila u ndërpre orë më parë.

Ajo u ndërpre pasi Erikseni pësoi sulm në zemër duke rënë pa ndjenja në fushë.

Pasi u rikthyen në fushë ekipi i Danimarkës, ai u duartrokit nga ekipi i Finlandës në shenjë respekti.