Eskalon debati, anëtari i partisë Fjala e shan më nënë gazetarin Visar Duriqi

Avni Çakmaku nga Partia myslimane Fjala, ka eskaluar dhe ka fyer rëndë gazetarin e njohur Visar Duriqi.

Çakmaku i partisë Fjala i cili njihet për gjuhën tendencioze, e ka sharë me nënë dhe ofenduar gazetarin Duriqi në Kanal 10.

Moderatori i emisionit Xhemajl Rexha u detyruar ta mbyllë emisionin pas këtij ofendimi të ulët ndaj Duriqit.

Më poshtë keni videon dhe ofendimin e ulët që ka bërë Çakmaku i partisë Fjala, parti kjo e udhëhequr nga Gëzim Kelmendi.

Kur Visar Duriqi i thoë Çakmakut “Pse po rren”, ky i fundit e shanë Duriqin duke i thënë “Po ta lufsha nanën…”.

VIDEO