Flaka Vitaku bukuroshja që punon pas orës 23:00

“ATV” është televizioni më i ri në vend, që e ka pasuruar spektrin medial në Kosovë.

Ky televizion ka një prodhimtari të bollshme të emisioneve, e pa vëmendje nuk po kalon as magazina informativa “A23”.

Ky edicion special lajmesh që ngërthen në vete edhe intervista, drejtohet mjeshtërisht nga gazetarja dhe prezantuesja Flaka Vitaku, shkruan “Kosovarja”.

Flaka, e bën shkëlqyeshëm punën e saj dhe duket bukur, tamam për televizion.