Gazetarja kosovare emërohet zëdhënëse e Qeverisë Hoti

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka njoftuar se Antigona Baxhaku do të jetë Këshilltare Politike dhe Drejtore e Zyrës për Komunikim me Publikun në Zyrën e Kryeministrit.

Pra Baxhaku do t’i ketë dy pozita në Qeverinë Hoti, shkruan Gazeta Express.

Përmes një postimi në Facebook, Hoti tha se mediat do të jenë më afër se kurrë me Zyrën e Kryeministrit.

“Mediat do të jenë më afër se kurrë me Zyrën e Kryeministrit, pasi që Antigona me eksperiencën dhe gatishmërinë e saj do të jetë adresa adekuate e informimit të saktë e të shpejtë”, ka shkruar Hoti.

Postimi i plotë:

Ekipit tonë i bashkohet edhe Antigona Baxhaku!

Antigona do të jetë Këshilltare Politike dhe Drejtore e Zyrës për Komunikim me Publikun në Zyrën e Kryeministrit. Me veprimtarinë e saj 22 vjeçare në jetën publike, me theks të veçantë në jetën mediale, konsideroj se ajo do të jetë një vlerë e shtuar për Qeverinë e Kosovës, duke qenë urë e fuqishme komunikimi dhe bashkëpunimi me mediat.

Mediat do të jenë më afër se kurrë me Zyrën e Kryeministrit, pasi që Antigona me eksperiencën dhe gatishmërinë e saj do të jetë adresa adekuate e informimit të saktë e të shpejtë.