Glauk Konjufca tregon se cili është qëndrimi përfundimtar i VV-së për demarkacionin!

Shefi i grupit parlamentar të LVV-së, Glauk Konjufca ka thënë se LVV është kundër votimit të demarkacionit, raporton Gazeta Blic.

Konjufca ka thënë se një version i tillë i demarkacionit duhet të tërhiqet krejtësisht nga Kuvendi i Kosovës.

“Një version i tillë i demarkacionit duhet të tërhiqet krejt nga Kuvendi i Kosovës.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Hedhja në votim dhe ardhja në votim është paradoks në vete, për shkak se ju e keni marrëveshjen dhe raportin”, ka deklaruar ai, raporton Gazeta Blic.

Tutje Konjufca ka thënë se LVV është kundër shmangies nga rendi i ditës, sepse mendojmë që ky demarkacionit nuk duhet të kishte ardhur fare në Kuvend.