Grimi dhe flokët, më të mirat e Javës së Modës në New York

Java e Modës nuk ka të bëj vetëm me rrobat. Pasarelat e modës na njoftojnë edhe me trendet më të reja të flokëve dhe grimit të cilat do ti shohim shpesh në sezonën e re.

E në qoftë se Java e Modës së New York merret për bazë, grimi përgjatë sezonës së ardhshme do të fokusohet më së shumti në sy. Trendi i flokëve natyrale vazhdon ende përderisa nëpër sfilata janë parë edhe dukjet me gërsheta.

Mos harroni, shkëlqimi do t’ju hyjë në funksion mjaft.

Rikthimi i stilit të viteve të 80’ta. Vathë të mëdhenj dhe aksesorë në kokë.

Tom Ford Fall 2018

Grim përplot shkëlqim dhe gërsheta

Ulla Johnson Fall 2018

Flokë të shprishura dhe pak apo fare grim

Creatures of Comfort Fall 2018

Flokë me ngjyra jo të zakonshme

Jeremy Scott Fall 2018

Dukje klasike e realizuar me pak shkëlqim në buzë

Brandon Maxwell Fall 2018

Theksimi i syve me ngjyra tjera përveç të zezës

Tibi Fall 2018

Përdorimi i guximshëm i ngjyrave tek sytë

A Detacher Fall 2018

 

SHPËRNDAJE