Hoxhë Fatmir Latifaj qanë me lot kur Babai i të vrarit tregon si ia vranë djalin dhe si e fali gjakun e tij!

Hoxhë Fatmir Latifaj që është Imam në Xhaminë e Shipolit në Mitrovicë, ishte mysafir në emisionin Kojshia Show.

Hoxhe Fatmir Latifaj në emision shpalosi shumëçka edhe punën e tij që po bënë për t’i pajtuar familjet që kishin ngatërresa në mes veti!

 

Ai befasohet në emisionin Kojshia Shoë nga një familjar i të vrarit i cili e fali xhakun!

 

Ndiqeni minutën 32:00 për ta parë ketë moment!!