Hoxhe Fatmiri Latifaj heq kapuçin e Hoxhës për ta vendosë plisin e bardh në kokë!

Hoxhë Fatmir Latifaj që njëherit ishte edhe luftëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe invalid i luftës, në emisionin Kojshia Show bëri një gjest madhështor duke hequr kapuçin e hoxhës për ta vendosur plisin e bardhë në kokë!

Ndiqeni minutën 3.50 për ta parë ketë moment.