Ish-drejtoi i Infektives: Në këtë muaj Kosovës i kthehet normalitetit, nevojitem edhe kaq vaksina

Infektologu Hamdi Ramadani thotë se me respektim të masave dhe me procesin e vaksinimit, Kosova gjatë verës do t’i kthehet normalitetit, raporton Front Online.

Ai ka thënë se Kosovës i nevojiten 300 mijë vaksina, në mënyrë që të arrijet imunizimi i qytetarëve.

“Me anën e këtyre masave anti-epidemiologjike dhe me vaksinimin dhe imunizimin është e mundur që për disa muaj diku në gusht ose shtator sëmundja mund të ulet”, ka thënë ai.