Kadri Veseli sot në Mitrovicë, flet në debat për ‘ndarjen’

Kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli sot do të marrë pjesë në tryezën e organizuar me temën “Faza finale e Dialogut Kosovë-Serbi.

Tryeza organizohet nga RTV Mitrovica në Shtëpinë e Kulturës në Mitrovië dhe filon nga ora 12.Kujtojmë se takmi i rradhës mes presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi dhe atij të Serbisë mbahet më 7 shtator në Bruksel.

Tryeza të tilla ishin organizuar më parë edhe nga partitë politike por pa asnjë rezultat në arritjen e një konsensusi.