Këto janë këngëtaret që hipën në tren për herë të parë në Kosovë, në dasmën e Labit

Me tren Qëndresën e dërguan në Pejë.

Dasma e Labit dhe e Qëndresës ishte e veçantë pikërisht për këtë detaj, pra, marrja e nuses me tren, shkruan lajmi.net

Por, në mesin e shumë të ftuarve, ka pasur këngëtare të cilat nuk kishin hipur kurrë më parë në një tren në Kosovë.

E për të kuptuar se cilat janë ato, klikojeni minutën e 4:25 të videos më poshtë./Lajmi.net/