Kjo është e vetmja prezantuese kosovare që presidenti Hashim Thaçi e ndjek në Instagram

Rrjetet sociale përveç që shërbejnë për shoqëri dhe për të ndarë momente argëtimi me shoqerinë, ato janë bërë edhe mjaftë të përdorura edhe nga politikanët, të cilët edhe bëjnë publike takimet e tyre.

Por, ata janë mjaftë të rezervuar kur bëhet fjala si tek postimet, veçmas tek shoqëria që zgjedhin për t’i përcjell.

Ndonëse kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ndjek vetëm një personin në llogarinë e tij Instagram e që është bashkëshortja e tij Anita, presidenti i vendit Hashim Thaçi ka dalë të jetë më i shoqërueshëm.

Ai ndjek prezantuesen e Delfina Krasniqin.

Kjo është e vetmja femër jashtë politikës që presidenti ka në Instagram.