Kjo modele ‘ta lodhë’ Encën kur është fjala për gjoksin, e ka ‘tri’ herë sa të saj

Këngëtaren, Enca Haxhia e njohim si një prej vajzave më joshëse shqiptare që kur vjen puna për ta ekspozuar gjoksin, s’ka kush që ia qet këmbën.

Por pavarësisht kësaj, këngëtarja me gjoksin që ka mund të mburret vetëm tek shqiptarët, sepse kur është fjala për këtë punë e gjithë bota e njeh modelen, Lindesy Pelas që gëzon linja të përsosura trupore dhe një gjoks të madhësisë 30HH që konsiderohet të jetë me madhësi jashtë normales.

Bomba bionde që e quan veten si “të bekuar gjenetikisht” shquhet për këtë aset dhe në rrjetet sociale ka arritur të shndërrohet në sensacion.

Ajo ndiqet nga pothuajse 8-milionë njerëz nga mbarë bota dhe për çdo ditë sjell për adhuruesit e saj imazhe nga më të ndryshmet, përfshirë këtu edhe të atilla ku ajo shihet komplet e zhveshur.Në një intervistë që modelja amerikane e kishte dhënë pak vite më parë ishte ankuar se pavarësisht se ndihej ‘e bekuar” me gjithë këtë gjoks, ajo kishte dhimbje të mëdha në shpinë dhe nganjëherë më shumë i dukej vetja si ‘e mallkuar” sesa si “e bekuar”.

Sido që të jetë, ajo vazhdon të mbajë kurorën për gjoksin më joshës në botë, dhe kësaj here ne i kemi mbledhur disa nga imazhet më joshëse të saj.