Komisioneri Evropian jep lajmin e madh për Serbinë

Komisioneri Evropian për Negocim dhe Zgjerim, Johannes Hahn ka thënë sot se Serbia është pozicionuar

mirë si një nga vendet kryesore në procesin e pranimit në BE dhe së shpejti do të bëhet pjesë e

familjes evropiane.

Gjatë bisedimeve të tij me kryeministren e Serbisë, Ana Bernabiq, Hahn Falenderoi Serbinë për rolin e saj kyc në stabilizimin e rajonit.