Ky është 71 vjeçari me plis që i grah motorit më shpejtë se të rinjtë

Është gazetari Milot Hasimja, ai i cili ju sjellë më shumë informata rreth tij.

Ai nuk është as 18 vjeçar, e as 19….por 71 vjeçar dhe ka 50 vite që pranë vetes ka shumë motoçikleta.

Është fjala për Sali Huruglicën nga Gjilani.