Ky zyrtar i lartë i BE-së i ka shprehur ngushëllime familjes Rexhepi

Raportuesja për Kosovën në Bashkimin Europian, Ulrike Lunacek, i ka shprehur ngushëllime familjes së ish-kryeministrit të Kosovës, Bajram Rexhepi, i cili ndërroi jetë dje.

Lunacek u ka shprehur ngushëllim familjes dhe shoqërisë së Bajram Rexhepit, ish-kryeministrit të Kosovës.

“Shpreh ngushëllim të sinqertë familjes dhe shoqërisë së ish-kryeministrit të Kosovës, Bajram Rexhepi.

Do të na mungosh me pikëllim si një pro-europian”, ka shkruar Lunacek në Twitter.