Lola nuk ndihet aspak mirë: Kam shumë mall

Lola Haradinaj ndjen mall për nënën e ndjerë.

Lola Haradinaj vazhdon të mbetet si një ndër femrat që dallohet për paraqitjet fizike.

Ajo është e zonja dhe e përkushtuar në jetën familjare, ku shpesh pozon e lumtur në prani të burrit dhe fëmijëve, shkruan Kosovarja.

Edhe pse bën jetë luksozë, ajo në brendësinë e saj gjithmonë ndjen dhimbje për nënën e ndjerë.

Sot, në përvjetorin e saj Lola me pak fjalë ndau dhimbjen me ndjekësit që ka në Instagram.

Me një foto të mamit, ajo ka theksuar që nuk ka fjalë për mallin që ka për të.