Materialet më të mira për t’u veshur gjatë verës, për të shmangur djersën

Pavarësisht nëse e konsideroni veten një person që djersitet apo jo, në një moment këtë verë do të keni nevojë të dini këto materiale.

Ju mund të jeni dikush që ka nevojë vetëm për një spërkatje të vogël deodoranti në mëngjes, ose person i cili djersitet më shumë.

Materiali i veshur ndikon shumë në trupin tuaj dhe duhet të jeni të vëmendshëm kur bëni përzgjedhjen.

Materialet e duhura për t’u veshur i gjeni më poshtë:

Pambuk

Ka një arsye pse veshjet tuaja verore përbëhen nga kaq shumë veshje pambuku, këmisha dhe funde.

Pambuku është një fibër natyrale që lejon ajrin të qarkullojë dhe të lëvizë lirshëm nëpër pëlhurë, duke siguruar rrjedhën e ajrit që thanë zona të lagështa të trupit.

Lino

Liri është një fije natyrale e endur lirshëm, e cila lejon nxehtësinë të shpëtojë nga trupi, thith lagështinë dhe thahet shpejt. Është gjithashtu mjaft e lakueshme, kështu që nuk priren të ngjiten në trup.

Mëndafsh

Mëndafshi është një material i lehtë, është një zgjedhje popullore në vende me klima të nxehta falë ndërtimit të saj nga serikulturimi (termi i përdorur për të përshkruar procesin e grumbullimit të krimbave të mëndafshit dhe korrjes së kokosit për të mbledhur materialet).