Medën dhe Lulën nuk do ta njihni me këtë pamje, ja sa kanë ndryshuar

Meda dhe Lulja me pamje krejt tjetër kur ishin të rinj.

Meda dhe Lulja janë çift shembull për të tjerët.

Dyshja me momente të shumta për ndjkeësit qëndrojnë aktiv në forma të ndryshme, shkruan Kosovarja.

Pasi që kanë një aktivitet të jashtëzakonshëm në rrjete sociale, janë aktiv edhe në lajme.

Në një imazh të postuar në instargram shikojeni se çfarë ndryshimi kanë pësuar dyshja.

Mos të harrojmë, dyshja janë prindër të tre fëmijëve.