Morena Taraku e bën “horë” Edi Ramën për “Mini-Shengenin”

Ende mbahet mend tërmeti tragjik i 26 nëntorit që goditi Thumanën e Shqipërisë duke shkuar në 51 numri i viktimave.

Shumë kosovarë, artistë ose jo dërguan ndihma me kamiona drejt vendit amë.

Morena Taraku duke kujtuar atë kohë, ka shkruar rreth marrëveshjes së nënshkruar në Shkup mes tri shteteve: Maqedonisë së Veriut, Serbisë dhe Shqipërisë për iniciativën e quajtur tashmë “Open Balkan”, apo që deri më tani ka qenë e njohur si ”Mini-schengen”.

Ajo ka treguar se si nga Turqia ka ardhur për të ndihmuar popullin shqiptar gjatë tërmetit shkatërrues.